​Έχετε βαρεθεί την πληκτική ατμόσφαιρα στο γραφείο; Θέλετε να ζείτε σαν εκατομμυριούχος αλλά σας λείπουν μερικά… εκατομμύρια; Ε, λοιπόν τουριστικό γραφείο πολυτελών ταξιδίων του Λονδίνου έχει για εσάς την καλύτερη προσφορά.

Το εν λόγω γραφείο αναζητά να προσλάβει άτομο που θα γυρνά στα πολυτελή ξενοδοχεία όλου του κόσμου και θα γράφει την κριτική του.

Ο τυχερός που θα επιλεγεί, θα μένει σε πολυτελέστατα τουριστικά θέρετρα, που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα επισκεπτόταν.

Για να το κάνει αυτό κάποιος μόνος του, θα έπρεπε να ξοδέψει περίπου ένα εκατ. δολάρια, αφού θα χρειαζόταν τουλάχιστον 126.000 στερλίνες την εβδομάδα για να μείνει για παράδειγμα στο Velaa Private Island.

Για τη θέση δεν απαιτούνται ούτε πτυχία, ούτε μεταπτυχιακά. Το μόνο που χρειάζεται είναι πάθος για ταξίδια, εμπειρία από διαμονή σε ξενοδοχεία και οι υποψήφιοι να είναι κοινωνικοί, διακριτικοί, απαιτητικοί, εύγλωττοι και να έχουν άποψη όσον αφορά στο φαγητό, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Αν ενδιαφέρεστε δεν έχετε παρά να κάνετε μια αίτηση στο VeryFirstTo.com/job και να εξηγήσετε μέσα σε 65 λέξεις γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ταξίδι.