​Με τον θάνατο φλερτάρει ένας bodybuilder στην Βραζιλία, ο οποίος κάνει ενέσεις με ένα θανατηφόρο κοκτέιλ από ειδικά έλαια και αλκοόλ για να φουσκώσει τα μπράτσα του.

popai1.jpg

Ο Arlindo de Souza έχει χαρακτηριστεί ως ο Βραζιλιάνος Ποπάι και διαθέτει τα μεγαλύτερα… «ποντίκια» στη χώρα. Ακόμα κι αυτός όμως παραδέχεται ότι με τις ενέσεις που κάνει μπορεί να πάθει σοβαρή μόλυνση που ενδεχομένως να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό των χεριών του ή ακόμα και στον θάνατο.

popai2.jpg

"Ο φίλος μου ο Paulinho πέθανε από αυτά τα πράγματα. Με συγκλόνισε ο θάνατός του. Έκανε κι εκείνος αυτές τις ενέσεις, όπως κι εγώ, αλλά αυτός ξεπέρασε το όριο. Δεν συμβουλεύω κανέναν να κάνει αυτές τις ενέσεις", λέει.

popai3.jpg

Ήδη ο Βραζιλιάνος Ποπάϊ έχει πάρει στεροειδή, ορμόνες και ειδικές βιταμίνες που δίνουν στα άλογα για να φουσκώσει το σώμα του, μέχρι που ένας προπονητής του πρότεινε αυτές τις ενέσεις.

popai4.jpg

Επειδή μάλιστα έχει αρχίσει να φοβάται για τη ζωή του, επισκέφθηκε μια κλινική, ζητώντας βοήθεια, όμως κανείς από τους γιατρούς δεν θέλει να τον αναλάβει.

popai5.jpg

Και μπορεί η οικογένειά του να ανησυχεί πολύ για την υγεία του, οι γυναίκες πάντως τον βλέπουν και δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους, κάτι που απολαμβάνει στο έπακρο ο Arlindo.

popai6.jpg

popai7.jpg