Δεν προλαβαίνει το Mπάκιγχαμ να «καλύψει» το ένα…σκάνδαλο της βασιλικής οικογένειας σκάει το άλλο!

andreas-3.jpg
Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά δεν είναι ούτε ο πρίγκιπας Χάρι ούτε η Δούκισσα Κάθριν, αλλά ο μικρότερες αδελφός του Καρόλου, ο 54χρονος πρίγκιπας Ανδρέας, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες βγαίνει με την πρώην του Τζορτζ Κλούνεϊ, το κατά 20 χρόνια μικρότερό του μοντέλο από την Κροατία Μόνικα Τζακίσικ!!! Ναι καλά διαβάσατε!

andreas-4.jpg
Ο φωτογραφικ��ς φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι σε τρυφερά ενσταντανέ, ενώ δεν έλειψαν και οι φήμες για επικείμενο αρραβώνα!

article-2576856-1C271FFE00000578-259_306x423.jpg
Και όλα αυτά μετά από μία φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο η καλλονή Κροάτισσα που έδειχνε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι πάνω σε ένα λογαριασμό εστιατορίου των 600 δολαρίων.

3423542.jpg

«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο Δούκας του Γιορκ δεν αρραβωνιάστηκε την Μόνικα Τζακίσικ», ανέφερε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Ανδρέα.

andreas-5.jpg
Το μοντέλο από την Κροατία που μένει στο Λονδίνο τα είχε με τον Κλούνεϊ για εννιά ολόκληρα χρόνια αλλά όπως φαίνεται τώρα της έχει «γυαλίσει» το παλάτι.

andreas-6.jpg
Όσον αφορά τον πρίγκιπα Ανδρέα δεν είναι η πρώτη φορά που διατηρεί δεσμό με μοντέλο. Μάλιστα, το διαζύγιο του με την Σάρα Φέργκιουσον το 1996 είχε συνδεθεί με φήμες περί απιστίας με γνωστά μοντέλα όπως την Χέδερ Μαν και την Ντενίζ Μαρτέλ.