Την φρίκη στα χέρια 38χρονου που συνελήφθη στις 4-3-2014 το μεσημέρι στο σταθμό του Προαστιακού Σιδηρ��δρομου στον Πειραιά έζησε μία 15χρονη , όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 38χρονος Έλληνας όχι μόνο ασκούσε σωματική βία στη 15χρονη ημεδαπή, αλλά μαζί με τον 36χρονο αδερφό του που συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και τον 20χρονο αδερφό τους που αναζητείται για το ίδιο αδίκημα την είχαν μετατρέψει σε «αιχμάλωτη» ουσιαστικά της… οικογένειας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, η 15χρονη είχε εγκαταλείψει στις 6-2-2014 ίδρυμα της Αττικής, όπου φιλοξενείτο από το καλοκαίρι του 2013, μετά από Εισαγγελική παραγγελία. Το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της, την φιλοξενούσε ο 38χρονος στην οικία του, όπου διέμενε μαζί με τον 36χρονο και την υπόλοιπη οικογένειά τους.

Κατά την παραμονή της στο σπίτι τους οι δύο συλληφθέντες παρακινούσαν τη 15χρονη να κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ ο 38χρονος την είχε κάνει «βαποράκι» καθώς την χρησιμοποιούσε για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας!Επίσης, ο ίδιος, αφού της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες ασελγούσε πάνω της. Στην κατοχή του 36χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.