Σοκ προκαλεί στην Καλαμάτα το οικογενειακό δράμα, που αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην οδό Μπουλούκου. ‘Οπως γράφει η εφημερίδα «Θάρρος», σε μονοκατοικία βρέθηκε νεκρή ύστερα από περίπου 50 ημέρες, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης, μία 87χρονη γυναίκα, πρώην εκπαιδευτικός.

Όλο όμως αυτό το διάστημα που η γυναίκα ήταν νεκρή, διέμενε μαζί της στο ίδιο σπίτι ο 50χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα!

Ο θάνατος της ηλικιωμένης επήλθε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Ιωάννη Δούζη, από καρδιοαναπνευστική ανακοπή και δεν υπάρχει κανένα εύρημα κακοποίησης ή άσκησης βίας.

Η έντονη μυρωδιά από το σπίτι ήταν αυτή που ανησύχησε τη γειτονιά, η οποία προχθές ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπήκαν από την πίσω πλευρά του κτηρίου και βρήκαν το πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ χαρακτηριστικό των τραγικών εικόνων ήταν ότι βρέθηκαν τρωκτικά να έχουν αρχίσει να βεβηλώνουν τη σορό της 87χρονης…

Σύμφωνα με γείτονες, πριν από μερικά χρόνια η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρη της από ασθένεια και ζούσε με το γιο της μια πολύ λιτή ζωή.