​Σκηνές από θρίλερ αναβίωσαν μέσα σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στον Ισημερινό, όταν δύο ένοπλοι ληστές πυροβόλησαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν πατέρα με τον γιο του που επέβαιναν στο λεωφορείο.

kleftis1.jpg

Οι ληστές είχαν στήσει ενέδρα στους δύο άνδρες, τους οποίους παρακολουθούσαν αφότου έφυγαν από μια τράπεζα με 12.000 λίρες.

Ο 63χρονος Jose Changoluisa πυροβολήθηκε δύο φορές πισώπλατα, στην προσπάθειά του να σώσει τον 33χρονο γιο του που ήταν ήδη νεκρός, όμως συνέχιζε να κρατά την τσάντα με τα χρήματα.

kleftis2.jpg

Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσπαθούν όπως όπως να προστατευτούν. Ανάμεσά τους και μια μητέρα με το παιδί της, που το άρπαξε από την μπλούζα και το τράβηξε προς το πίσω μέρος του λεωφορείου για να το προστατεύσει.

kleftis3.jpg

Οι ληστές έφυγαν άρον άρον από το λεωφορείο μαζί με τα χρήματα, όμως η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έξι άτομα, ανάμεσά τους και τρεις άνδρες που τους βοήθησαν να διαφύγουν με μοτοσυκλέτες.

kleftis4.jpg

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τα χρήματα αυτά ��ροέρχονταν από την πώληση ενός φορτηγού και θα τα χρησιμοποιήσουν για να ξοφλήσουν ένα χρέος.