Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση ότι μία 36χρονη γυναίκα κρατούνταν αιχμάλωτη μέσα στο διαμέρισμά της στη Νάπολη της Ιταλίας, από την ίδια της τη μητέρα!

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε κουλουριασμένη και ημίγυμνη ανάμεσα σε σωρούς από σκουπίδια.

Μάλιστα, προσπαθούσε να ζεσταθεί με ένα σεσουάρ για τα μαλλιά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πως η Αστυνομία της Ιταλίας κατάφερε να «ξεθάψει» την 36χρονη.

Σύμφωνα με τη δημοσίευμα της «La Repubblica», η νεαρή γυναίκα ονομάζεται Chiara και πιθανολογείται πως κρατούνταν αιχμάλωτη για οχτώ χρόνια στο διαμέρισμα από τη μητέρα της, Rosa Scargia.

Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν την μητέρα, η οποία αρνείται πως είχε φυλακίσει την κόρη της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Chiara ήταν ελεύθερη να φύγει, αλλά αρνούνταν να έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο. Κοιτούσε με οργή όποιον έμπαινε στο σπίτι μας».

Η εφημερίδα «Messaggero» ��νέφερε πως η μητέρα της πήγαινε στο διαμέρισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και το μόνο που έκανε ήταν να αφήνει μία τσάντα με τρόφιμα και να φεύγει.

Ένας γείτονας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «La Repubblica» ανέφερε: «Η Chiara ήταν ένας νευρικός άνθρωπος, με προβλήματα. Τις ακούγαμε που μάλωναν».

«Τα παράθυρα ήταν μονίμως κ��ειστά και σκεφτόμασταν πως η Chiara δεν έμενε πλέον εκεί. Αλλά η μυρωδιά είχε αρχίσει να επιδεινώνεται και γι' αυτό παραπονεθήκαμε στον επιστάτη», πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η νεαρή γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.