​Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε;;; Ένας 18χρονος που κατοικεί στο Νέο Χαμσάιρ, με το διαδικτυακό όνομα Thot Pocket @versaceportarts, αποφάσισε να κάνει σεξ με μια πίτσα δημοσιεύοντας μάλιστα την πράξη του στο διαδίκτυο. Ο πιτσιρικάς διψά για δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο νεαρός αρχικά, δημοσίευσε στον ιστότοπο vine, ένα βίντεο στο οποίο συνουσιάζεται με μια χάρτινη συσκευασία. Το vine κατέβασε το βίντεο, όμως ο 18χρονος έμεινε ατάραχος.
poptarts-selfie.png
Έτσι σκέφτηκε να τραβήξει ένα νέο βίντεο στο οποίο κάνει σεξ με μια μία πίτσα ζαμπόν τυρί, την οποία ζέστανε πρώτα. Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter και έγινε χαμός με τα retweets… Μέχρι που τελικά ο λογαριασμός του μπλοκαρίστηκε, μετά από επέμβαση της εταιρείας που παράγει την πίτσα.
thotpocket4.jpg

Ο νεαρός όμως έσπευσε να κάνει και δηλώσεις: «Μπορεί να κατεβάζετε τα βίντεο μου, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός του ότι γ@@@σα μια hot pocket». Tαυτόχρονα, διευκρίνισε πως προσπάθησε να προβεί στην σεξουαλική του πράξη χωρίς προφυλακτικό, αλλά η θερμοκρασία της πίτσας τον απέτρεψε να το κάνει, γι'αυτό και αφού την τοποθέτησε για λίγο στο ψυγείο, επανέλαβε αυτή τη φορά με επιτυχία και με τις απαραίτητες προφυλάξεις, το εγχεί��ημα του.

Ο 18χρονος επίσης στο μέλλον έχει σκοπό, όπως ο ίδιος δηλώνει, να κάνει σεξ με ένα ψητό κοτόπουλο!!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ!