​Την ώρα που το τελευταίο κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του παππού της στην Ελλάδα ψάχνει απεγνωσμένα αγοραστή, η Αθηνά Ωνάση επενδύει σε… άλογα!

Athina+Onassis+Athina+Onassis+Jumps+Horses+eo4IBEyAOFXl.jpgbrazil-athina-onassis-horse-show_jpeg15-1280x960.jpgAthina+Onassis+Athina+Onassis+Equita+Horse+BMMwl3cxPnHl.jpg

Πιο συγκεκριμένα, λίγους μήνες μετά την πολυσυζητημένη παραχώρηση του θρυλικού Σκορπιού στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, η 29χρονη απόγονος του Έλληνα μεγιστάνα έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αποκτήσει έναν από τους πιο οργανωμένους στάβλους στο περίφημο Grand Prix Village του Γουέλινγκτον, στις ΗΠΑ, «γκέτο» των πιο πλούσιων και διάσημων φανατικών της ιππασίας.

20130409-001553.jpga.pngRX10008235--7.jpg

Ο πολυτελής στάβλος, όπως έγραψε η espresso, έχει έκταση περίπου 23 στρέμματα και βρίσκεται στην καρδιά του πιο οργανωμένου και φημισμένου χωριού ιππασίας του κόσμου, από το οποίο κάθε χρόνο περνούν οι διασημότεροι ιππείς που λαμβάνουν μέρος μαζί με τα άλογά τους στο χειμερινό ιππικό φεστιβάλ.

Cradilo_bmp.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθηνά ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τις εγκαταστάσεις που δεν δίστασε να «σκάσει» για την αγορά (και μάλιστα σε μετρητά!) 12.000.000 δολάρια, όταν η αντικειμενική αξία του ακινήτου εκτιμάται πως δεν ξεπερνά τα 3.800.000 και το οικόπεδο-φιλέτο της Γλυφάδας που συνδέεται με την οικογένεια της φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ!

Τη διαχείριση των στάβλων, που είναι εξοπλισμένοι με τα πιο υπερσύγχρονα μέσα, θα αναλάβουν τρεις σταβλίτες, οι οποίοι και θα πέσουν με τα μούτρα στην φροντίδα των εννέα-χρυσών αλόγων που έχει στην κατοχή του το ζευγάρι Ωνάση–Αλβάρο .

athina-onassis-doda-miranda.jpg