​Το θρίλερ της Πάτρας με την φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Νίκη Λάσκα, δεν έχει τελειωμό…

Την ώρα που τα στοιχεία «φωνάζουν» κάποιοι φαίνεται να κρατούν κλειστά τα αυτιά τους, με την υπόθεση να λι��νάζει για χρόνια στα ανακριτικά γραφεία…

Οι μαρτυρίες για την κακοποίησή της πριν την εξαφάνιση από συγκεκριμένο άτομο καίνε.. Η κοπέλα υπέκυψε στην αλόγιστη βία, κακοποιήθηκε και στο τέλος την δολοφόνησαν και εξαφάνισαν το πτώμα της πριν προλάβει να απελευθερωθεί. Στοιχεία για ψυχολογική και σωματική βία και από τη νεαρή γυναίκα με την οποία ο ίδιος «άνδρας» διατηρούσε σχέση πριν και παράλληλα με τη Νίκη.

Για όσους δεν θυμούνται την υπόθεση, η φοιτήτρια μετά από αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα που δέχτηκε γύρω στα μεσάνυχτα, στις 7 Φεβρουαρίου του 2006 βγήκε βιαστικά από το σπίτι της και από τότε κανείς δεν την ξαναείδε..

Μία συγκλονιστική υπόθεση με μαρτυρίες, αντιφάσεις, εμπλοκή με το διαδίκτυο ακόμη και εκδοχή της στημένης εξαφάνισης από την ίδια τη Νίκη, που κανείς δεν ξέχασε και που όλοι ζητούν να βγει από το σκοτάδι στο φως…

Η δικηγόρος της οικογένειας που βρέθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» ανέφερε ότι η υπόθεση παραμένει ανοικτή στο στάδιο της ανάκρισης για όσους μάρτυρες έστω και τώρα θέλουν να καταθέσουν. Οι μαρτυρίες που έχουν προκύψει και που σύμφωνα με τη δικηγόρο δεν καταγράφηκαν κατά την προανάκριση, κάνουν λόγο για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της Νίκης από συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το συγκλονιστικό είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφανίζονται έστω και ύστερα από οκτώ χρόνια, δεν ήταν μόνο η άτυχη Νίκη θύμα βίαιης συμπεριφορ��ς και απειλών αλλά και άλλες νεαρές κοπέλες που κατάφεραν να ξεφύγουν από το συγκεκριμένο άτομο.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζήτησε για μια ακόμα φορά και η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που μιλώντας στην κ.Νικολούλη, επανέλαβε ότι περιμένει να λογοδοτήσει ο δολοφόνος του παιδιού της για να μη βρεθούν κι άλλες κοπέλες στη θέση της Νίκης.

ΒΙΝΤΕΟ ALPHA