​Για επιδείνωση του καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και ισχυρούς νότιους ανέμους προειδοποιεί, με έκτακτο δελτίο της, η ΕΜΥ.

Αναλυτικότερα:

  • Αύριο Κυριακή 2/3, βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Πελοπόννησο, στις Ανατολικές Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και ��ιθανόν στη Χαλκιδική και στην Ανατολική Μακεδονία.
  • Την Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Βαθμιαία τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, τη Χαλκιδική, την Ανατολική Μακεδονία και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας και από τα δυτικά, τα ισχυρά φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν, όμως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα είναι πιθανόν να εκδηλώνονται μέχρι τις πρώτες ώρες της Τρίτης.

ΒΙΝΤΕΟ STAR