​Αναστάτωση προκάλεσε στην άμεση δράση η 58χρονη Maria Montenez Colon, η οποία κάλεσε το 911 και ζήτησε απεγνωσμένα από τον αστυνομικό βάρδιας να κάνει sex μαζί του.

Η γυναίκα που είναι χήρα και ζει μόνη της, κάλεσε αρχικά για να ρωτήσει για ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω α��ό το σπίτι της, αλλά τελικά η κουβέντα άναψε για τα καλά.

«Έχω να κάνω sex πολλά χρόνια. Είμαι τόσο ερεθισμένη. Μπορείς να με γαμ@@@;», είπε η γυναίκα στον έκπληκτο αστυνομικό, ο οποίος μετά το πρώτο σοκ κατάλαβε ότι ήταν μεθυσμένη και της έκλεισε το τηλέφωνο.

Εκείνη όμως δεν πτοήθηκε. Αντίθετα ξανακάλεσε την άμεση δράση για να παραπονεθεί για τον προηγούμενο αστυνομικό που δεν ικανοποίησε το… αίτημά της.

Η γυναίκα ζήτησε και στον άλλο αστυνομικό να κάνει sex μαζί της και όταν είδε ότι η επιθυμία της δεν ικανοποιούταν άρχισε να του φωνάζει:

«Τι πρέπει να κάνω για να κάνει κάποιος sex μαζί μου»;

Οι αστυνομικοί είδαν και αποείδαν, πήγαν στο σπίτι της γυναίκας και την συνέλαβαν για απασχόληση της άμεσης δράσης χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Αποδείχθηκε λοιπόν ότι η 58χρονη αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και μάλιστα έχει συλληφθεί άλλες πέντε φορές.

Πάντως οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν το περιστατικό με χιούμορ και κατανόηση, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με προβλήματα.