​Κι όμως συνέβη και αυτό! Η γυναίκα που γέννησε το μωρό της μες στη μέση του δρόμου στο Μανχάταν, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι κάποια κυρία της πήρε το ταξί που είχε φωνάξει, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο.

gynaika1.jpg

Η Polly McCourt άρχισε να αισθάνεται τους πόνους της γέννας και αμέσως κατέβηκε στον δρόμο για να βρει ταξί. Μάλιστα επειδή πονούσε πολύ την βοήθησε ο θυρωρός της πολυκατοικίας της, ο οποίος σταμάτησε ένα ταξί για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως μια αγενέστατη γυναίκα που από ότι φαίνεται ήταν πάρα πολύ βιαστική της πήρε το ταξί για να πάει στη δουλειά της και την άφησε στο δρόμο με το μωρό να είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο.

«Ο θυρωρός προσπαθούσε με αγωνία να βρει ένα ταξί, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια γυναίκα και μπήκε στο ταξί που είχε φωνάξει. Της φώναζα “αυτό είναι το ταξί μου”, αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα», είπε η κα McCourt.

gynaika2.jpg

Βιαστικό όπως αποδείχθηκε ήταν και το μωρό της. Έτσι η γυναίκα, βλέποντας ότι το κεφάλι της κόρης της έχει ήδη βγει, εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια να πάει στο νοσοκομείο και γέννησε στο δρόμο, με την βοήθεια του θυρωρού.

Μάλιστα μια κυρία που ήταν περαστική βοήθησε στον τοκετό και μετά της έδωσε το παλτό της για να τυλίξει το μωρό.

Για να της δείξει την ευγνωμοσύνη της η Polly, έδωσε στην κόρη της το όνομά της, Isabella.

gynaika3.jpg

Όσο για τον ευτυχή μπαμπά; Ο κακομοίρης είχε κολλήσει στην κίνηση και όταν έφτασε έξω από το σπίτι του και είδε κόσμο μαζεμένο, φοβήθηκε για τα χειρότερα. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά με την μαμά της μικρής Isabella να λέει ότι η κόρη της είναι γέννημα θρέμμα Νεοϋορκέζα.