​Μια σπείρα διακίνησης ναρκωτικών με αδυναμία στην πολυτελή ζωή και με προσβάσεις σε νυχτερινά κέντρα, εξάρθρωσε η αστυνομία. Μεταξύ των μελών της, είναι ένας επιχειρηματίας με δραστηριότητα στην Γερμανία αλλά και μια εντυπωσιακή 40χρονη, που διακινούσαν μεγάλες ποιότητες επικίνδυνων συνθετικών ναρκωτικών.

Η 40χρ��νη για χρόνια έκανε τις δημόσιες σχέσεις των πιο γνωστών νυχτερινών κέντρων της παραλιακής αλλά και των βορείων προαστείων. Μοιραία γνώριζε πολλά μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου και έκανε ότι μπορούσε για να μείνουν ευχαριστημένοι ενώ σε μικρότερη ηλικία ήταν και τσιρλιντερ σε ομάδα μπάσκετ.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας 40χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα στην Γερμανία και όταν ερχόταν στην χώρα μας, έμενε σε πολυτελή βίλα στα βόρεια προάστεια.

Η πληροφορία που είχε φθάσει εδώ και καιρό στη δίωξη ναρκωτικών έκανε λόγο για μια ποσότητα του επικίνδυνου συνθετικού ναρκωτικού MDMA που θα διοχετευόταν σε στέκια των βορείων και των νοτίων πρ��άστειων.

"Από 50 έως 100 ευρώ το γραμμάριο κόστιζε και το πορτοφόλι τους μπορούσε να αντέξει ένα τέτοιο κόστος" λέει αξιωματικός της δίωξης ναρκωτικών.

Τα μέλη του κυκλώματος ήταν για μέρες υπό παρακολούθηση και η διανομή του επικίνδυνου ναρκωτικού ξεκινούσε από το διαμέρισμα της 40χρονης στη Νέα Σμύρνη και γινόταν με ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο 5 χιλιάδων κυβικών για να μην κινεί υποψίες.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών όμως με ταυτόχρονες εφόδους, συνέλαβαν συνολικά 6 άτομα και κατέσχεσαν συνολικά 25 κινητά τηλεφωνία που χρησιμοποιούσε η σπείρα.