Πρώτη ανάρτηση: 22/02/2014, 23:20

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γιώργος Σπανός για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου και ιδιοκτήτης της ΕΤΕΚΑ απάντησε σε περισσότερες από 50 ερωτήσεις στην απολογία του που κράτησε τρεις ώρες.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ούτε διακίνηση μαύρου χρήματος ούτε εγκληματική οργάνωση.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση, άλλων τριών κατηγορουμένων που απολογήθηκαν το Σάββατο, ενώ αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση μια ηλικιωμένη που είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την προφυλάκιση του Γιώργου Σπανού, οπαδοί του Ατρομήτου και φίλοι του προέδρου της ΕΤΕΚΑ που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά δημιούργησαν ένταση και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους, κρατώντας τους "ομήρους" επί μία ολόκληρη ώρα μέσα στην είσοδο των δικαστηρίων! Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουν να αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι από τα δικαστήρια του Πειραιά.

Την Κυριακή, εξάλλου, θα απολογηθούν άλλοι 6 από τους συνολικά 15 συλληφθέντες για την υπόθεση του κυκλώματος λαθρεμπορίας. Υπενθυμίζεται ότι αναζητούνται άλλα 9 άτομα για την υπόθεση.