Θλίψη και συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σάκη Μπουλά, που «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών μετά από πολύμηνη «μάχη» με τον καρκίνο! Συντετριμμένοι τον αποχαιρετούν φίλοι και συνεργάτες, αλλά και κόσμος που τον αγάπησε μέσα από την δουλειά του.

Χωρίς να μπορούν να κρύψουν την συγκίνησή τους, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του -όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Παύλος Χαϊκάλης- μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, τονίζοντας την δύναμη με την οποία πάλεψε με τον καρκίνο, α��λά και το ότι δεν έχασε ούτε για μια στιγμή το χιούμορ του!

Συγκλονισμένοι από την απώλεια είναι και οι θαυμαστές του Σάκη Μπουλά, αλλά και κόσμος που άκουσε τα τραγούδια του ή τον απόλαυσε στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο: δεκάδες σελίδες στη μνήμη του έχουν ανοίξει στο Facebook, χιλιάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα στα social media, ενώ πολλοί χρήστες του Διαδικτύου «ανεβάζουν» αξέχαστα τραγούδια του και στιγμές της καριέρας του, με εξέχον όλων το κομμάτι «Το Φλασάκι».

Τι γράφουν στα social media

Με λίγα λόγια βγαλμένα από την καρδιά, απλοί θαυμαστές του Σάκη Μπουλά, θρηνούν για την απώλειά του.

- Α ρε Σάκη με εσένα μεγάλωσα… θα μου ��είψεις – Συλλυπητήρια στους δικούς του.
- Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν… #rip #boulas
- Ένας υπέροχος ακομπλεξάριστος Έλληνας. RIP Σάκη Μπουλά
- Με δυσάρεστη είδηση ξεκινά η μέρα. Καλό ταξίδι, Σάκη!
- Έφυγε ο Σάκης; Τόσο δύσκολο να το πιστέψεις…
- Καλό «ταξίδι» σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη
- Μας έδινε χαρά ο άνθρωπος αυτός.
- Την έκανε κι ο Σάκης Μπουλάς, κρίμα για έναν ωραίο καλλιτέχνη.
- Πάει και ο Σάκης Μπουλάς. Σιγά σιγά φεύγουν όλοι οι παλιοί καλοί καλλιτέχνες. Καλό ταξίδι.