​Ο Γιώργος είναι 30 ετών και από τα 14 του είχε αρχίσει να βυθίζεται στον κόσμο του αλκοόλ.

«Ξεκίνησα να πίνω από 14 ετών, όταν πήγαινα στους σχολικούς χορούς στο Γυμνάσιο. Με το αλκοόλ μπορούσα να επικοινωνήσω. Άρχισα να νιώθω κι εγώ μέρος του συνόλου. Πίνοντας άρχισα να παίρνω αυτοεκτίμηση, άρχισα να φλερτάρω, άρχισα να νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου», εξομολογείται.

Στην εφηβεία του ήταν ένα κλειστό παιδί, με χαμηλή αυτοεκτίμηση που δεν είχε πολλούς φίλους. Το αλκοόλ ήταν αυτό που τον «ξεκλείδωνε» και τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα.

Η μητέρα του περιγράφει μια εφιαλτική κατάσταση μέσα στο σπίτι τους, με την ίδια να μην ξέρει τι να κάνει γι�� να φροντίσει το παιδί της.

«Ήταν μια φρικτή κατάσταση γιατί το παιδί νευρίαζε και δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο για να επικοινωνήσουμε. Με τον πατέρα του δεν είχαν καλές σχέσεις και αυτό δυσκόλευε τα πράγματα», είπε.

Ο Γιώργος πάλι εξομολογείται ότι η κατάστασή του είχε φτάσει στο απροχώρητο.

«Έφτανα στο σημείο να σέρνομαι στο σπίτι, να πέφτω στα πατώματα, να με κουβαλάνε στο σπίτι σε άθλια κατάσταση, να μου κάνουν κρύα ντους στην μπανιέρα οι δικοί μου», είπε.

Όπως λέει, είχε πάντα αλκοόλ πάνω του όπου και να πήγαινε. Το φύλαγε στην σχολική του τσάντα, στο μπουφάν του, ενώ είχε φτάσει σε σημείο να κρύβει μπουκάλια και στα ρολόγια της ΔΕΗ.

Η μητέρα του προσπάθησε να του μιλήσει, αλλά ο Γιώργος δεν ή��αν σε θέση να καταλάβει.

«Τα παιδιά, όταν είναι μέσα στον εθισμό, είτε είναι ναρκωτικά, είτε αλκοόλ, είτε τζόγος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», είπε.

Σήμερα ο Γιώργος νιώθει ότι του χάρισαν μια νέα ζωή.

«Πολλές φορές κλαίω από ευγνωμοσύνη για όλο αυτό το δώρο που έχω. Είναι δώρο Θεού», είπε.

Δείτε το video…