«Άσε τη ζωή που κάνεις, ψάξε τη ζωή που χάνεις» είναι τα λόγια που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο 17χρονος Ηλίας ο οποίος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Ν. Δημητριάδας στο Βόλο.

«Φίλε Ηλία να προσέχεις εκεί πάνω», «Θα σε θυμόμαστε πάντα», «Ηλία, γιατί; Γιατί έφυγες τόσο νωρίς;», «Να είναι άγια τα χώματα που θα σε σκεπάζουν», «Φίλε μου μου λείπες» είναι μόνο μερικά από τα πολλά μηνύματα που έγραψαν στον τοίχο του 17χρονου στο Facebook πολλοί φίλοι του.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο 17χρονος σημάδεψε την καρδιά του και αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι με καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.

Ο άτυχος νέος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα το onvolos, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα μετά από τσακωμό που είχε με την 13χρονη φιλενάδα του ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα είχε προειδοποιήσει τους φίλους του πως αν χώριζε θα αυτοκτονούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι και αφού ο άτυχος νέος επέστρεψε στο σπίτι, όπου διαμένει με τον αδερφό του και τον πατέρα του, από το σχολείο. O 17χρονος έχει και δύο αδελφές 19 και 20 ετών, η μία παντρεμένη, ενώ η άλλη εργάζεται και μένει με την μητέρα της στην Λειβαδιά.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του φίλου του «Πήγαμε εκδρομή και ήταν πολύ χαρούμενος. Γυρίσαμε στο σχολείο και τότε τσακώθηκε με την πρώην του και μια φίλη της. Τον πήρα για να γυρίσουμε σπίτι και του είπα ότι αν είναι μόνος του δεν τον αφήνω γιατί έλεγε ότι αν χωρίσει ��ε την κοπέλα του θα αυτοκτονούσε. Μου είπε όμως ότι είναι εντάξει».

Και ο αδερφός του πάντως έλεγε ότι ήταν χαρούμενος στο σχολείο και κανένα σημάδι δεν έδειχνε του τι θα γινόταν σε μερικές ώρες.
Λίγη ώρα μετά τον βρήκε ο αδερφός του μέσα στα αίματα και κάλεσε την αστυνομία.

Όλοι μιλούν για ένα ήρεμο παιδί, που ποτέ δεν προκαλούσε πρόβλημα, ήταν αγαπητός σε όλους ενώ δεν άφηνε κανένα δικαίωμα και αναφορικά με τον δύσκολο τρόπο που τα έβγαζαν πέρα στο σπίτι καθώς ο 49χρονος πατέρας του είναι άνεργος και τόσο εκείνος όσο και τα δύο παιδιά καθημερινά εξασφάλιζαν τα βασικά από το συσσίτιο της Εκκλησίας.

Στα μελλοντικά σχέδια του άτυχου νέου ήταν να αφιερωθεί στο Θεό, καθώς ήθελε να σπουδάσει στην Ιερατική Σχολή και για αυτό συμμετ��ίχε σε πολλές λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα με το που έγινε γνωστό το γεγονός στο σημείο έσπευσαν οι ιερείς από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για να συμπαρασταθούν στον αδερφό του και τους οικείους του.