​Η Κατερίνα Ρουμπεΐδου – Παρδάλη είχε ένα όνειρο. Να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της. Ο αγώνας της ήταν μεγάλος, με πολλά εμπόδια, με μεγάλες στεναχώριες και απογοήτευση. Όμως η ίδια συνέχισε να κυνηγάει το όνειρό της, ώσπου τελικά στην περασμένη Παρασκευή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον μεγάλο της έρωτα, τον γιο της.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο ιατρικό επίτευγμα, αφού το ωάριο που γονιμοποιήθηκε και εμφυτεύθηκε στην 48χρονη ήταν δικό της και μάλιστα προήλθε από φυσικό κύκλο, χωρίς να προκληθεί διέγερση ωοθηκών.

ellinida.png

Ενδεικτικό είναι ότι παρόμοιο περιστατικό γυναίκας που κατάφερε να γίνει μητέρα με δικό της ωάριο σε μεγάλη ηλικία έχει αναφερθεί άλλη μια φορά στην… Ιαπωνία.

"Δενμπορώ να το πιστέψω και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες να μην το βάζουν κάτω, να μην είναι αρνητικές. Είδα πολλές γυναίκες να κλαίνε, να προσπαθούν επί επτά χρόνια. Κι εγώ απελπίστηκα, αλλά δεν το έβαλα κάτω", είπε η 48χρονη στο κεντρικό δελτίο του Star.

Ο μικρούλης είναι ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε με καισαρική τομή στις 09:05 το πρωί και από την πρώτη του ανάσα έφερε την απόλυτη ευτυχία στους γονείς του.

Όπως τονίζει ο γυναικολόγος της 48χρονης, μαιευτήρας – γυναικολόγος κ. Π. Ψαθάς, η μέθοδος αυτή επιλέχθηκε γιατί έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ανταποκρίνονται καλύτερα σ’ αυτήν.

ellinida1.jpg

Μάλιστα στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί εγκυμοσύνη την πρώτη φορά, η προσπάθεια μπορεί να επιτευχθεί άμεσα, ακόμα και τον επόμενο μήνα.

Η Κατερίνα πλέον κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και λάμπει από ευτυχία. Από εδώ και πέρα η ζωή της είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν τον μικρό άγγελο που ήρθε και έδιωξε από τη ζωή της τα δάκρυα, την στεναχώρια και το άγχος.