Πρώτη ανάρτηση: 18/02/2014 13:00

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, ο οποίος έκανε "ζωάρα" όπως λέει ο λαός ως επικεφαλής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» από το οποίο απέσπασε συνολικά ποσά της τάξης των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

kostas.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Τζεβελέκος, υπήρξε διευθυντής της "πασοκικής" εφημερίδας "Εξόρμηση" ενώ υπήρξε και στενός συνεργάτης του πρώην σύμβουλο του Γιώργου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ, Αλεξ Ρόντος.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν ήταν ο εμπνευστής της ΜΚΟ που κατάφερε να αποσπάσει τεράστια ποσά από το ελληνικό κράτος!

Ο δημοσιογράφος που τα τελευταία 9 χρόνια διέμενε μαζί με τη σύζυγό του, πρώην υπάλληλο στα υπουργεία Τουρισμού και Ανάπτυξης, στη Ρόδο διέθετε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ καθώς επίσης και ένα ακόμα διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου.
18116.jpg

Αυτή όπως βλέπετε στο βίντεο και τις φωτογραφίες, διέθετε πανάκριβα συστήματα φύλαξης, κάμερες και ειδικά ραντάρ εντοπισμού επισκεπτών στην αυλή και ένα ειδικό κουβούκλιο με αλεξίσφαιρα τζάμια για την φρουρά.

Ο ίδιος κυκλοφορούσε με λιμουζίνα, διέθετε προσωπική φρουρά ενώ διέδιδε ότι είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα υποστήριζε ότι τον είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς και στο σπίτι αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη βίλα της περιοχής Ιαλυσού, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες Ροδιτών με τους οποίους είχε κοινωνικές επαφές, μεγάλο αριθμό όπλων και περιστρόφων ενώ χρησιμοποιούσε ακόμα και ιδιωτικούς σερβιτόρους

Ο κύριος Τζεβελέκος, εκτός από την πολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, είχε αποκτήσει χρησιμοποιώντας τα κονδύλια της ΜΚΟ και μια επταώροφη πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους, ενώ για άγνωστους λόγους ο ίδιος με τη σύζυγό του είχε νοικιάσει μια πολυτελή μεζονέτα στα Βριλήσσια πληρώνοντας ενοίκιο της τάξης των 5.000 ευρώ κάθε μήνα!

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ σταμάτησε την λειτουργία της στην Ελλάδα το 2013 και το ζεύγος μετακόμισε στην Κύπρο, όπου μετέφερε τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

Όταν άρχισε και έσφιγγε ο κλοιός, ο Κώστας Τζεβελέκος, ήρθε στην Ελλάδα, πήγε και απολογήθηκε στην 4η ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος


Από.. αυτοκράτορας πωλητής στη λαϊκή Ρόδου

Η χλιδάτη ζωή που έκανε ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε ως αποτέλεσμα τα χρήματα που είχε στην διάθεσή του να αρχίσουν να εξανεμίζονται γρήγορα. Από τα μέσα του 2010 φρόντισε να αναπτύξει παράλληλη δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα της Ρόδου και μάλιστα νοίκιασε κάποια κτήματα προς Καλαμώνα προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, η οικονομική του κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν τραγική. Είχε αναγκαστεί μάλιστα να στήσει πάγκο στη λαϊκή αγορά της Ρόδου, πουλώντας έτσι διάφορα λαχανικά προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά!

18117.jpg

18118.jpg