​Δύο ακέφαλα πτώματα βρέθηκαν τυλιγμένα με σακούλες ��κουπιδιών και πεταμένα στους δρόμους του Mexico City, προκαλώντας πανικό στους περαστικούς.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα πτώματα βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ και από εκείνη της στιγμή η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία.

Τα πτώματα, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί, βρέθηκαν σε μια κακόφημη γειτονιά της Πόλης του Μεξικό, όπου η εγκληματικότητα βρίσκεται στα ύψη και τα καρτέλ των ναρκωτικών σε συνεχή πόλεμο.

ptomata1.jpg

Η αστυνομία πιστεύει ότι τα δύο πώματα συνδέονται με τον πόλεμο των καρτέλ ναρκωτικών που μαίνεται χρόνια τώρα στο Μεξικό και μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι μεξικανικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρέθηκαν τέσσερα ανθρώπινα κεφάλια στην πόλη Μιτσοάκαν στο δυτικό Μεξικό, καθώς επίσης και ένα απειλητικό μήνυμα, για το οποίο όμως δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες.

Όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί, τα ανθρώπινα κεφάλια ανήκαν σε άνδρες ηλικίας 22 – 55 ετών και έφεραν τραύματα από όπλα.

ptomata2.jpg

Μάλιστα οι κάτοικοι των περιοχών όπου ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών, κατήγγειλαν ότι οι συμμορίες των ναρκωτικών αναγκάζουν νεαρούς και μεγαλύτερους άνδρες να γίνουν μέλη τους και τους τρομοκρατούν συνεχώς.

Ο πόλεμος των καρτέλ έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και η αστυνομία του Μεξικό δείχνει αδύναμη να μπορέσει να βάλει ένα τέλος.