Φρικιαστικές αποκαλύψεις έκανε μία 19χρονη, που συνελήφθη για τον φόνο ενός άνδρα ��ου είχε γνωρίσει μέσω Ίντερνετ: όπως ομολόγησε, έχει σκοτώσει άλλους 21 ανθρώπους!

«Όταν έφτασα τους 22 σταμάτησα το μέτρημα», λέει η Μιράντα Μπαρμπούρ σε συνέντευξή της σε εφημερίδα μέσα από την φυλακή, σοκάροντας τους πάντες.

Η 19χρονη υποστηρίζει στην εφημερίδα «Daily Item» της Πενσιλβάνια πως είχε εμπλακεί σε μια σέχτα σατανιστών και, έχοντας μετανιώσει για τις πράξεις της, αποφάσισε να είναι ειλικρινής και να μιλήσει για όλα.

Η Μιράντα συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο μαζί με τον σύζυγό της, τον 22χρονο Ιλάιτ Μπαρμπούρ, για την δολοφονία του 42χρονου Τρόι Λαφεράρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ένα σοκάκι, μετά από ραντεβού που του είχε κλείσει η 19χρονη μέσω του ιστοτόπου αγγελιών Craigslist.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Ιλάιτ ήταν κρυμμένος κάτω από μια κουβέρτα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν η γυναίκα του συνάντησε τον Λαφεράρα σε εμπορικό κέντρο του Χάρισμπεργκ, περίπου 80 χιλιόμετρα ν��τίως του Σάνμπερι. Ο 42χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο όπου ο σύζυγος τον έπνιξε με ένα καλώδιο και εκείνη τον μαχαίρωσε περίπου 20 φορές!

«Έλεγε λάθος πράγματα και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν επρόκειτο να τον μαχαιρώσουμε. Ο σύζυγός μου μόνο θα τον έπνιγε», φέρεται να είπε στο δικαστήριο η νεαρή.

Παρά τα όσα είπε στη συνέντευξή της, η Αστυνομία δεν φέρεται, προς το παρόν, να έχει ενδείξεις ότι η 19χρονη εμπλέκεται σε άλλους φόνους...