Σοκαρισμένη είναι η Ισπανία με τις αποκαλύψεις για έναν δάσκαλο, που βίασε 12 μαθήτριές του, ηλικίας από 12 έως 17 ετών!

Το σκάνδαλο ξέσπασε σε θρησκευτικό σχολείο, όπου ο 51χρονος κατηγορούμενος φέρεται να βίασε ή να κακοποίησε σεξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια.

Από τα θύματά του, ένα κορίτσι είχε υποστεί βιασμό, ένα άλλο ασέλγεια και άλλες δέκα σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο δάσκαλος που συνελήφθη δίδασκε Μαθηματικά, Ηθική, Μουσική και Φιλοσοφία σε θρησκευτικό σχολείο που χρηματοδοτούσε το κράτος, ενώ, παράλληλα, συνελήφθησαν ο διευθυντής του σχολείου και ο διευθυντής σπουδών, με την κατηγορία ότι συγκάλυπταν την αρρωστημένη δράση του εκπαιδευτικού.

«Στην περίπτωση που αποδειχθούν αληθή τα θλιβερά αυτά γεγονότα, τα οποία προκαλούν τόσο κακό στους νέους μας, ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς στους ενόχους» δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης, Σαλβαδόρ Βικτόρια.

Μετά την ακρόασή του από το δικαστήριο, ο 51χρονος τέθηκε σε προσωρινή, προληπτική κράτηση, ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.