​Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απόφαση ενός ζευγαριού στην Βρετανία να φιλοξενήσει στο σπίτι του έναν γείτονα, ο οποίος τελικά δολοφόνησε εν ψυχρώ το τετράχρονο αγγελούδι του.

Το ζευγάρι πίστευε ότι ο ψυχοπαθής Anwar Daniel Rosser ήταν ένας άκακος γείτονας και όταν εμφανίστηκε το βράδυ στην πόρτα του σπιτιού του, δεν υποψιάστηκε καθόλου το κακό που θα συνέβαινε λίγες ώρες μετά.

trelos1.jpg

Τα ξημερώματα, ο Rosser πήρε τέσσερα μαχαίρια, ανέβηκε στο δωμάτιο του μικρού Riley Turner και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια πήγε στην κρεβατοκάμαρα, όπου κοιμόταν η μητέρα του παιδιού με τον σύντροφό της και κοιμήθηκε στο πάτωμα.

trelos2.jpg

Το επόμενο πρωί η μητέρα, πανικόβλητη είδε τον Rosser ξαπλωμένο δίπλα της και του φώναξε να εξαφανιστεί από το σπίτι της. Ελάχιστα λεπτά αργότερα ο σύντροφός της μπήκε στο δωμάτιο του μικρού Riley και τον αντίκρυσε κατακρεουργημένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το παιδί κείτονταν ημίγυμνο πάνω στο κρεβάτι του με κομμένο τον λαιμό του. Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι ο μικρός στραγγαλίστηκε και μετά μαχαιρώθηκε με μανία, ενώ κακοποιήθηκε και σεξουαλικά.

trelos3.jpg

Ο Rosser παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τον μικρό Riley, ενώ οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν δήλωσαν ότι πρόκειται για ψυχοπαθή.

trelos4.jpg

Η μητέρα του μικρού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν κρύβει τις ενοχές της που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στον δολοφόνο του παιδιού της.

trelos5.jpg

«Αισθάνομαι ενοχές, γιατί το παιδί μου υπέφερε τόσο πολύ εξαιτίας της καλοσύνης μου», είπε.