Αυτό είναι το νέο γλύκισμα που σαρώνει στη Θεσσαλονίκη και κάνει τους Αθηναίους και όχι μόνο… να ανυπομονούν να το δοκιμάσουν.

Πρόκειται για το μπουγατσάν, ένας συνδυασμός κρουασάν με… μπουγάτσα, (στα πρότυπα του cronut, που σαρώνει στη Νέα Υόρκη). Το μπουγατσάν είναι γεμισμένο με κρέμα, όμοια με αυτή της διάσημης μπουγάτσας και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα!

Το βλέπεις και σου… τρέχουν τα σάλια!

434.jpg
Η έμπνευση και η δημιουργία του υβριδικού γλυκού ανήκει στον Δημήτρη Κοπ��ράνη, ο οποίος είναι σεφ και food blogger.

Πάντως, σε λίγους μήνες αναμένεται αυτό το γλυκό να κάνει θραύση και στην υπόλοιπη Ελλάδα!