​Η ειλικρίνεια των μικρών παιδιών τσακίζει κόκκαλα, αλλά και προκαλεί και πολλά γέλια. Μέσα από την αθωότητά τους, λένε την μεγαλύτερη αλήθεια με απίστευτη γλύκα, κάνοντας πολλές φορές τους μεγαλύτερους να σκεφτούν καλύτερα την συμπεριφορά τους.

paidi1.jpg

Στο φως ήρθαν σημειώματα που έγραψαν μικρά παιδιά στον Θεό, τον Άγιο Βασίλη, την νεράιδα των δοντιών και στους ίδιους τους γονείς τους, αποδεικνύοντας ότι παρά τη μικρή τους ηλικία ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

«Άγιε Βασίλη καλύτερα να μου φέρεις το πόνι που σου ζήτησα φέτος γιατί θα υπάρξουν συνέπειες», έγραψε ένα κοριτσάκι με απειλητικές διαθέσεις, ενώ ένα άλλο έγραψε στον Θεό:

paidi2.jpg

«Θεέ μου, σε ευχαριστώ που μου έφερες έναν μικρό αδελφό, αλλά εγώ είχα προσευχηθεί για ένα κουτάβι»!

Η Annisa πάλι φαίνεται είχε επενδύσει πολλά στα κέρματα που αφήνει η Νεράιδα των Δοντιών όταν ένα παιδάκι βγάζει το δόντι του και απογοητεύτηκε πολύ όταν δεν βρήκε χρήματα κάτω από το μαξιλάρι της.

paidi3.jpg

«Αγαπημένη μου Νεράιδα των Δοντιών. Έχασα ένα δόντι στις 23 Οκτωβρίου. Σήμερα έχουμε 12 Νοεμβρίου. Το έχασα όταν έτρωγα πίτσα. Σήμερα έχασα δύο. Μου χρωστάς ένα δολάριο. Δεν θέλω να φανώ σκληρή, αλλά χρειάζομαι τα χρήματα», έγραψε.

paidi4.jpg

Τέλος ένα μικρό κοριτσάκι ντράπηκε τόσο πολύ που οι γονείς της νόμισαν ότι αερίστηκε που κρύφτηκε στο δωμάτιό της και τους έγραψε:

paidi5.jpg

«Φεύγω μακριά γιατί πιστεύετε ότι αερίστηκα ενώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Υ.Γ. Είστε κακοί».