​Η Phutt είναι φοιτήτρια και μεγαλώνει μόνη της την μικρή June. Όλη της η ζωή περιστρέφεται γύρω από το παιδί της. Είναι η πρώτη της προτεραιότητα όταν ξυπνά και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Όλη την ημέρα τρέχει για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, ένα χαμόγελο όμως της June είναι ικανό για να διώξει την κούραση και το άγχος.

Ο κόσμος λέει πολλά για το πώς απέκτησε η Phutt την June. Κάποιοι λένε ότι είναι ο καρπός του έρωτά της με έναν πολύ μεγαλύτερό της άνδρα, ο οποίος την εγκατέλειψε.

Εκείνη αρνείται πεισματικά να λύσει το… «μυστήριο» της γλυκιάς της κόρης. Μόνο εκείνη ξέρει ότι η June είναι το παιδί της καρδιάς της. Το μωρό που βρήκε πεταμένο μέσα σε μια βαλίτσα στην άκρη του δρόμου και του άνοιξε την αγκαλιά της για να το προστατέψει από όποιον προσπαθήσει να την πλη��ώσει.

«Καλύτερα να μιλούν για μένα, παρά για εκείνη», απαντά σε όσους της λένε γιατί δεν λέει την αλήθεια, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλείο της γυναικείας φύσης.

Αυτό το μεγαλείο θέλει να αναδείξει και καμπάνια γνωστής κινεζικής εταιρείας, μέσα από την ιστορία της Phutt και δύο ακόμα γυναικών.

Σλόγκαν της καμπάνιας είναι «Η όμορφη γυναίκα μου» και πραγματικά αναδεικνύει την πραγματική ομορφιά των γυναικών, συγκινώντας και κάνοντας αίσθηση στο διαδίκτυο.