​Από θαύμα δεν θρηνήσαμε τελικά θύματα από την ρουκέτα «φάντασμα» που εκτόξευσαν το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», η οποία άλλαξε πορεία και τελικά αντί να σκάσει στην αντιπροσωπεία της Mercedes στην Βαρυμπόμπη, έσκασε ελάχιστα μέτρα από σπίτια, δημιουργώντας έναν κρατήρα.

Μάλιστα οι τρομοκράτες, στην προκήρυξή που έστειλαν χθες στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» με περίσσιο θράσος αποκάλυψαν ότι η ρουκέτα αυτή μάλλον από λανθασμένη επιλογή σημείου βολής δεν βρήκε τον στόχο της και βρίσκεται κάπου περιμετρικά του κτιρίου της Mercedes.

Δεν τους ένοιαξε δηλαδή καθόλου αν η περιοχή είναι κατοικήσιμη, αν θα υπάρξουν αθώα θύματα, κι αν το χτύπημα αυτό βαφτεί στο αίμα.

Εικάζεται ότι οι τρομοκράτες είχαν στηθεί κάπου κοντά στο Ρέμα της Χελιδονούς, εκτόξευσαν την ρουκέτα, η οποία πέρασε πάνω από το κτίριο της Mercedes και έσκασε ελάχιστα μέτρα δίπλα από μια μονοκατοικία.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται άνδρες των ΤΕΕΜ, του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, αλλά και άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς με ειδικό εξοπλισμό για να ανιχνεύσουν τα τελευταία υπολείμματα της ρουκέτας.