Η 26χρονη Άρια Μανιουδάκη, μάζεψε δυο ρούχα σε ένα μικρό σακίδιο και σήκωσε πανιά ��ια την πολύπαθη Κεφαλονιά, θέλοντας με την ιδιότητά της, ως γιατρός, να βοηθήσει όσο μπορεί τους ταλαιπωρημένους κατοίκους του νησιού.

aria1.jpg

Η όμορφη Άρια, που κατάγεται από την Κρήτη, δεν σκέφτηκε στιγμή ούτε τους μετασεισμούς, ούτε τον φόβο της και έσπευσε να προσφέρει απλόχερα την βοήθειά της.

Οι καθηγητές της, του μεταπτυχιακού τμήματος στη «Διεθνή Ιατρική Διαχείριση Κρίσεων Υγείας», την επέλεξαν για να μεταβεί στην Κεφαλονιά, συγκινημένοι όχι μόνο από την έμφυτη ανάγκη της όμορφη κοπέλας να προσφέρει στους συνανθρώπους της, αλλά και από την εθελοντική της δράση στους «Γιατρούς του ��όσμου».

Η Άρια είναι πάντα εκεί, δίπλα στους κατοίκους, με το χαμόγελό της, να βοηθά και να παρηγορεί.

aria2.jpg

«Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή το ενδεχόμενο των μετασεισμών. Δε με νοιάζει πόσο επικίνδυνο είναι κάτι για τον εαυτό μου την ώρα που υπάρχει ζήτημα για τη ζωή του συνανθρώπου μου. Χαίρομαι που με διάλεξαν. Έχει τύχει να κάνει και 4 μετασεισμούς σε 2 λεπτά. Μου αρέσει όμως που είμαστε εδώ για να προσφέρουμε βοήθεια», είπε η 26χρονη γιατρός και δηλώνει πανέτοιμη με τους υπόλοιπους «Γιατρούς του Κόσμου», να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν επιλέξει να παραμείνουν στο νησί και έχουν τεράστιες ανάγκες.