Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον αγώνα Dragster στην πίστα του Ελληνικού που στοίχισε την ζωή σε ένα 19χρονο και έστειλε στο νοσοκομείο έναν 21χρονο με σοβαρά τραύματα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star.

Ο διοργανωτής του αγώνα ανέφερε μιλώντας στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το συγκεκριμένο βίντεο.

Όπως θα δείτε ο 21χρονος Μανώλης Ξαγοράρης είναι στην αριστερή πλευρά της πίστας και ξεκινά με μεγάλη ταχύτητα για να φτάσει στον τερματισμό εκεί όπου έγινε το ραντεβού του θανάτου με τον 19χρονο Νίκο.

Οι συγγενείς και οι φίλοι των παιδιών ζητούν άμεσα απαντήσεις από τον διοργανωτή του αγώνα. Θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο έγινε αυτό το τραγικό δυστύχημα και ποιές είναι οι παραλείψεις.

Ο Μανώλης Διακάκης ο διοργανωτής του αγώνα έδωσε την δική του εκδοχή για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα οφείλονται σε μια λανθασμένη εκκίνηση, ωστόσο εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας δεν μπορείς να δεις τι γίνεται.

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΑΒ ανέφερε πως αρχικά το ασθενοφόρο πήγε σε άλλο σημείο και όχι στο Ελληνικό καθώς είχαν δοθεί λάθος στοιχεία, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star. gr