Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός απίστευτου φονικού που στην αρχή οι αστυνομικοί χαρακτήριζαν ατύχημα και ίσως αυτοκτονία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν την Μ. Πέμπτη του 2011, όταν ο άτυχος δάσκαλος Νίκος Μέντζος πήγε σε ένα χωριό του Αγρινίου για να κόψει χόρτα. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε σε ένα οικόπεδο δικής του ιδιοκτησίας για να συνεχίσει τις εργασίες.

Μέσα στο αυτοκίνητό του υπήρχε ένα μπιτόνι βενζίνη και το χορτοκοπτικό μηχάνημα. Ξαφνικά το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Να σημειωθεί πως τα χέρια του άτυχου άνδρα ήταν δεμένα και το κεφάλι του έλειπε.

Σίγουρα τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά! Δεν είναι λίγα τα… περίεργα περιστατικά που συνέβησαν λίγες ώρες πριν ο δάσκαλος φύγει από τη ζωή και τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ένα από αυτά είναι ότι εξαργύρωσε μετοχές μεγάλης χρηματικής αξίας, καθώς ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν άνθρωποι που έκαναν οικονομία.

Οι συγγενείς του ζητάνε να απαντηθούν δύο βασικά ερωτήματα: Πρώτον, ποιοι ήταν αυτοί που τον σκότωσαν, και δεύτερον γιατί προχώρησαν σε αυτό το στυγερό έγκλημα.

Τέλος, ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Δείτε το βίντεο…