ΣΟΚ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο γυναικολόγος της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, της Κάρλα Μπρούνι, κατηγορείται από 33 πελάτισσές του για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση.
azou1.jpg
Ο λόγος για τον διάσημο Γάλλο γυναικολόγο Αντρέ Αζού, ο οποίος είναι γνωστός και ως «Μάγος των Μωρών», καθώς η κλινική του, η "La Muette", έχει μεγάλα ποσοστά επίτευξης εγκυμοσύνης με μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ο Αντρέ Αζού, με εμπειρία 20 ετών είχε και άλλες διάσημες πελάτισσες εκτός από την σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί… όπως είναι η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ρασιντά Ντατί .

Πάντως, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ο Αζού αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού και παραδέχτηκε, μόνο, ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ορισμένες από τις πελάτισσές του, με κάποιες από τις οποίες απέκτησε και μωρό.
azou3.jpg
Σάλο έχει προκαλέσει η κατάθεση ενός εκ των θυμάτων του, της Μαρί Γεζεκέλ «Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μου στην κλινική, στα μέσα της δεκαετίας του ' 80, ο Αντρέ Αζού μου είπε ότι αφού δεν μπορούσε να με αφήσει έγκυο ο άντρας μου, θα το έκανε εκείνος. Ήμουν 20 ετών και απογοητευμένη. Αμέσως με βίασε. Ξαναπήγα να τον δω δύο φορές και κάθε φορά με βίαζε. Έπεσα στην παγίδα του γιατί ήθελα απεγνωσμένα ένα παιδί» είχε αποκαλύψει.

Ο Γάλλος γιατρός από την πλευρά του, υποστήριξε πως όλες τις φορές, η πελάτισσά του ήρθε σε επαφή μαζί του, με τη θέλησή τη��.giatros-karlas-bruni.jpg