Μπροστά σε μια αποκρουστική σκηνή βρέθηκαν δεκάδες παιδάκια που επισκέφτηκαν τον ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης, όταν οι υπεύθυνοι σκότωσαν ένα μωρό καμηλοπάρδαλη, το τεμάχισαν και το έδωσαν τροφή στα λιοντάρια!

kamhlopardali1.jpg
Παρά το γεγονός ότι περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι είχαν υπογράψει την ηλεκτρονική φόρμα για την διάσωση του δύο ετών Marius, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου προχώρησε και… «εκτέλεσε» εν ψυχρώ το ανυπεράσπιστο ζώο, καθώς όπως είπαν το μικρό καμηλοπαρδάκι περίσσευε από το κοπάδι.

Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου προχώρησαν στον τεμαχισμό του νεκρού ζώου μπροστά στα έντρομα μάτια μικρών παιδιών και μετά πέταξαν τα κομμάτια του στα λιοντάρια.

kamilopardali2.jpg
Εκατοντάδες κόσμου είχαν προσπαθήσει να αποτρέψουν την σφαγή του Marius, ζητώντας μέχρι και τον επαναπατρισμό του στον ζωολογικό κήπο της Βρετανίας.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου της Κοπεγχάγης πάλι δήλωσαν ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών κήπων και Ενυδρείων ο Marius γενετικά ήταν όμοιος με αρκετές καμηλοπαρδάλεις που φιλοξενούνταν εκεί, οπότε… περίσσευε.

kamilopardali3.jpg

Μέχρι και 500.000 ευρώ πρόσφερε ένας ιδιώτης για να μπορέσει να σώσει τον Marius, όμως κανένας δεν κατάφερε τίποτα.

Το τέλος γράφτηκε την Κυριακή όταν οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν τον Marius με έναν πυροβολισμό.