​Στους ρυθμούς των Ρίχτερ «χορεύει» η Κεφαλονιά μετά τους νέους μετασεισμούς στο νησί, με τον μεγαλύτερο να χτυπά στις 10:22 το πρωί της Κυριακής.

Την ώρα που οι κάτοικοι προσπαθούν να ξεχάσουν τον εφιάλτη και να επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς, υπήρξαν καταγγελίες πως εθελοντές που βοηθούσαν όλες αυτές τις ημέρες στο μοίρασμα των προϊόντων στους σεισμόπληκτους έκαναν πλιάτσικο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ξαφνική απομάκρυνση τους από τα σημεία διανομής τροφών και νερών!

Οι ίδιοι πάντως οι εθελοντές το αρνούνται και δεν διστάζουν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο που κάποιοι,όπως λένε, τους έδιωξαν την στιγμή που προσέφεραν ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες τους.

Η κάμερα του STAR κατέγραψε σκηνές απείρου κάλλους με κόσμο που έφτανε στα σημεία διανομής και άρπαζε με θράσος ότι γούσταρε, αγνοώντας τις ανάγκες των υπολοίπων συμπατριωτών του!

Ήταν τέτοια η "δίψα" κάποιων ανεύθυνων που εκτός από το πλιάτσικο με τα εμφιαλωμένα νερά, άρπαξαν από το λαιμό και έναν από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το θέμα!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του star