Κοντεύει να σκίσει τα πτυχία του ένας Πατρινός Επιστήμονας με το κακό που τον βρήκε!!! Για μια περιπετειούλα ξεκίνησε και πλέον απειλείται σοβαρά η οικογενειακή του γαλήνη, καθώς η ερωμένη του δεν δίστασε να… στείλει στη γυναίκα του «ροζ» βιντεάκι με τις ερωτικές στιγμές που κατέγραφαν μαζί με τον παντρεμένο εραστή της!

Ο 42χρονος ο οποίος προς τα έξω έχει την εικόνα του ιδιαίτερα αυστηρού και του θεοσέβαστου οικογενειάρχη δεν μπόρεσε απ’ ότι φαίνεται να αντισταθεί στα κάλλη της πανέμορφης ξανθιάς που έχει τα σχεδόν μισά χρόνια από εκείνον και υπέκυψε στις ερωτικές της ορέξεις. Αλλά ο θυελλώδης έρωτας άρχισε να τραβάει σε χρόνο και ο 42χρονος δεν έβρισκε τη δύναμη να δώσει τέλος.

Όταν γλυκάθηκε από τα νάζια της πιτσιρίκας, στην προσπάθεια να την κρατήσει δίπλα του της έταξε ότι λένε συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις, ότι δηλαδή μόνο αυτήν αγαπάει, ότι θα πάρει διαζύγιο και ότι θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους!

Αφού για αρκετό καιρό είχε την μικρή στο περίμενε, τελικά η ερωμένη δεν ανέχτηκε την αναμονή και μετά από ορισμένα τελεσίγραφα που έστειλε στον παντρεμένο εραστή της αποφάσισε να τον εγκαταλείψει, χαρίζοντας του ένα αξέχαστο δώρο! Όπως γράφει το dete.gr, η ερωμένη έστειλε sex tape στην γυναίκα του Επιστήμονα, κάνοντας την... επιστήμη να σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!!!