Ο απρόσμενος χαμός της 27χρονης Θεοδώρας Σπυροπούλου, ήταν η αιτία για να στηθεί μία γέφυρα ζωής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αφού οι οικείοι της, παρά τον ανείπωτο πόνο τους, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της και να δώσουν ζωή σε κάποιους άλλους συνανθρώπους μας που φλερτάρουν με τον θάνατο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γνώμη", η άτυχη κοπέλα απεβίωσε από εγκεφαλική θρόμβωση, μετ�� από σύντομη νοσηλεία. Όλα ξεκίνησαν πριν από 20 μέρες, ανήμερα των γενεθλίων της... Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη κοπέλα δεν τα κατάφερε και έτσι, αργά το βράδυ της Παρασκευής άφησε την τελευταία της πνοή.

Άμεσα, από τα ξημερώματα του Σαββάτου ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια για την λήψη και μεταφορά των οργάνων. Η ομάδα του Μεταμοσχευτικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, προχώρησε στην λήψη των νεφρών, του ήπατος και της καρδιάς.

Ήδη, το απόγευμα του Σαββάτου, ο ένας νεφρός μεταμοσχεύθηκε σε ασθενή στο νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ο άλλος νεφρός τέθηκε στην διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προκειμένου να δοθεί σε ασθενή από την πανελλαδική λίστα. Η καρδιά μεταφέρθηκε στο Ωνάσ��ιο, ενώ το ήπαρ ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία.

Ο επίλογος της τραγωδίας για την οικογένεια της Θεοδώρας από την Πάτρα γράφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής, από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Προάστιο Πατρών. Εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και πλήθος πολιτών βρέθηκαν για να αποχαιρετίσουν ακόμη έναν άγγελο που έφυγε, χαρίζοντας όμως φως και ελπίδα σε άλλους ανθρώπους.