Μπορεί για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο να αποτελεί είδωλο… για την Αμερικανική αστυνομία όμως ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι μεγάλος μπελάς, αφού μετά την σύλληψή του για παράνομη οδήγηση, χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, τώρα διώκεται και για κακούργημα εξαιτίας των βανδαλισμών που προκάλεσε στο σπίτι του γείτονα! Τα τελευταία τερτίπια του σταρ εκτός από τις κουτσομπολίστικες στήλες χιλιάδων περιοδικών ανά τον κόσμο απασχόλησαν όλη την Αμερική, σε τέτοιο βαθ��ό που συγκεντρώθηκαν πάνω από 250.000 υπογραφές ώστε ο νεαρός Καναδός να απελαθεί από την χώρα!

Μέχρι τη λήψη της απόφασης από τον Λευκό Οίκο, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, επιχείρησε σαν μάνα που είναι και ίδια, να δώσει κάποιες συμβουλές στη μητέρα του νεαρού άτακτου Μπίμπερ

«Θα ήμουν παρούσα στη ζωή του αυτή τη στιγμή. Θα περνούσα πολύ χρόνο μέσα στην ημέρα μαζί του. Θα του μιλούσα ώστε να καταλάβω τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του, να καταλάβω ποιος είναι μέσα στη ζωή του», δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Flotus»

Για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ο Μπίμπερ αν και μεγάλος σταρ στην πραγματικότητα είναι «ακόμα παιδί και ακόμα ωριμάζει».

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα του τραγουδιστή, Πάτι Μαλέτ, έκανε έκκληση στον κόσμο να μην καταδικάσει τον γιο της, αλλά να προσευχηθεί για εκείνον.