Με δάκρυα στα μάτια και ένα «γιατί» στα χείλη είναι από το Σάββατο συγγενείς και φίλοι του19χρονου Νίκου Μπερδέ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού κατά την διάρκεια αγώνων Dragster. Την ίδια ώρα οι συγγενείς του σοβαρά τραυματισμένου 23χρονου Μανώλη προσεύχονται να γίνει καλά.

ilia4_1.jpg

Όπως σας είχαμε πει, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αγώνων ο 23χρονος αναβάτης της μιας μηχανής (μεγάλου κυβισμού) εμβόλισε τον 19χρονο συναθλητή του, καθώς εκείνη την ώρα η ταχύτητα με την οποία έπεσε πάνω του ήταν κοντά στα 200 χλμ./ώρα.

ilia2_5.jpg

Ο 19χρονος Νίκος με καταγωγή από Βάρδα Ηλείας είχε λατρεία με τις μηχανές και όπως χαρακτηριστικά έγραψαν φίλοι του στην σελίδα του στο facebook «Σκοτώθηκες ενώ έκανες αυτό που αγαπάς περισσότερο».

Μιλούν στο STAR η μητέρα του 23χρονου Μανώλη και φίλοι του

ilia3_4.jpg

Εν τω μεταξύ, τους διοργανωτές του event κατηγορούν οι συγγενείς και οι φίλοι του 23χρονου Μανώλη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΚΑΤ», αλλά και του 19χρονου Νίκου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που θα προβληθεί σήμερα, και στον δημοσιογράφο Β. Γκούμα περιγράφουν πώς έγινε το μοιραίο και η μητέρα του Μανώλη ξεσπά.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο στις 19:45