Συγκλονίζει η ιστορία του μικρού Zion που γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου και "έφυγε" δέκα μέρες μετά στις 21 Ιανουαρίου του 2014. Οι γονείς του, Josh και Robbyn Blick, που ήξεραν ότι ο πέμπτος γιος τους θα γεννιόταν με γενετική ανωμαλία, αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία να παλέψει, για όσο αντέξει, παρότι ήξεραν πως θα πεθάνει αργά ή γρήγορα.
Zion12.614sk.jpg

Ο ιερέας πατέρας και �� μητέρα του, θέλησαν να μοιραστούν την ευλογία της ζωής του μικρού Zion, καταγράφοντας σε φωτογραφίες και βίντεο κάθε ημέρα της.

Zion3.6114sk.jpg
"Γλυκιέ μου Zion, είσαι το δώρο μου. Κάθε αναπνοή σου είναι για μένα μία εισπνοή από την τελειότητα της ομορφιάς του Θεού. Κάθε χτύπος της καρδιάς σου είναι μέτρο αγάπης".
"Άκουσες τη φωνή του μπαμπά σου και γύρισες προς το μέρος του. Φίλησα το μικροσκοπικό σου πρόσωπο ένα εκατομμύριο φορές και εύχομαι, να μπορούσα να το κάνω ακόμα τόσες", ακούγεται να λέει η 32χρονη Robbyn στο βίντεο.
Zion1.6114sk.jpg
Σε συνέντευξή τους στο Blaze, ο Joss και η Robbyn είπαν, πως έμαθαν για την γενετική ανωμαλία του Zion, γνωστή ως σύνδρομο Edwards, όταν η Robbyn συμπλήρωνε την 20ή εβδομάδα εγκυμοσύνης.
Η πάθησή του προκαλούσε πολλαπλή δυσλειτουργία σε μέρη του σώματός του, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, των νεφρών και άλλων ζωτικών οργάνων.

Παρόλα αυτά, οι Blicks δεν είχαν καμία αμφιβολία, για το εάν έπρεπε να φέρουν τον γιο τους στον κόσμο και να του δώσουν την ευκαιρία να παλέψει.

"Η επιλογή μας ήταν και πάντα θα είναι η ζωή, γι' αυτό αποφασίσαμε να του δώσουμε μία ευκαιρία", είπε η Robbyn.
"Θελω να ξέρεις, ότι δεν χρειαζόταν να μεγαλώσεις και να γίνεις ψηλός και φωνακλάς, για να σε προσέξουμε. Δεν χρειαζόταν να γράψεις βιβλίο, για να μας τραβήξεις την προσοχή. Το έκανες έτσι κι αλλιώς".

Zion7.6114sk.jpg

Zion11.6114sk.jpg

Zion4.6114sk.jpg
Zion5.6114sk.jpg