Ανρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπίσει ��αι να συλλάβει μια 50χρονη Ρωσίδα οικιακή βοηθό, τον 18χρονο γιο της και ένα ακόμη άτομο οι οποίοι καταζητούνται για την δολοφονία 71χρονης και την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 87χρονου συγκατοίκου της στο Χαλάνδρι.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για την Ελενα Μπεζρούκοβα, 50 ετών και τον γιό της Εγκόρ Μάλκοφ, 18 ετών, οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Τις απογευματινές ώρες της Τρίτης μέσα στο σπίτι της στο Χαλάνδρι βρέθηκε νεκρή μια 71χρονη γυναίκα και ο 87χρονος συγκάτοικός της τραυματισμένος. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορές και ο θανατός της ήταν ασφυκτικός ενώ ο 87χρονος είχε εκδορές στα άκρα. Οι χώροι του διαμερίσματος είχαν ερευνηθεί.

Από το διαμέρισμα οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες τραπεζών, με τις οποίες πραγματοποίησαν αναλήψεις το ίδιο απόγευμα.

Η αστυνομία διεξάγει επιχείρηση για τον εντοπισμό τους, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και ανθρωποκτονία από κοινού και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.