«Είμαι μία από τις χιλιάδες γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο και θέλουν ταυτόχρονα να χαρούν τη ζωή, την οικογένεια, τα παιδιά, τον έρωτα. Είμαι ένας άνθρωπος που βρέθηκα και από τις δύο πλευρές. Είμαι η Κατερίνα, έχω καρκίνο και δεν το βάζω κάτω. Κάνω σχέδια. Προσπαθώ να κάνω σχέδια. Σημασία έχει να μην το βάλουμε κάτω. Να μην ηττηθούμε στην καθημερινότητα»

Αυτά γράφει στο βιβλίο της η 35χρονη Κατερίνα η οποία μέσα από τα λόγια της και τη δύναμη της ψυχής της δίνει κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση της.

Την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει παιδί και να χαρίσει στο σύζυγό της ένα πλασματάκι το οποίο θα τους έκανε ακόμα πιο ευτυχισμένους, έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και έχει λίγους μήνες ζωής.

«Ήταν το Ιανουάριο του 2010.Είχα έντονους πόνους στη μέση. Πήγαμε σε δύο νοσοκομεία, μας έκαναν λάθος διαγνώσεις. Στο πρώτο μας είπαν ότι είναι οσφυαλγία, στο δεύτερο μας είπαν ότι είναι κήλη δίσκου. Στο τρίτο, πήγαμε σε ένα φίλο ορθοπαιδικό μας ζήτησε να κάνουμε μία μαγνητική, και εκεί φάγαμε το πρώτο χαστούκι. Ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στα οστά και έπρεπε να ανακαλύψουμε από πού έχει ξεκινήσει» αναφέρει η ίδια στην εκπομπή "Μίλα" και προσθέτει:

"Όταν το έμαθα ένιωσα ένα τίποτα. Ξέσπασα, έβαλα τα κλάματα, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ο θάνατος. Ο πρώτος χρόνος που μου έδιναν στην αρχή ήταν 6 μήνες, ένα χρόνο και αν, και τώρα έχουμε κλείσει 4 χρόνια"

Ο φύλακας άγγελός της , ο σύζυγός της Παναγιώτης, είναι εκεί από την πρώτη στιγμή. «Τον αγαπάω, το ξέρει, είναι η δεύτερη ζωή μου, μάλλον είναι όλη μου η ζωή»

Γνωρίζονται από παιδιά, παντρεύτηκαν το 2005 και τους όρκους που έδωσαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων όπως φαίνεται δεν θα τους προδώσουν ποτέ.

Κάντε κλικ και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"