Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Κορίνθου από τον ξαφνικό θάνατο του 17χρονου Παναγιώτη Μελίκογλου, μαθητή Λυκείου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη το πρωί κατά τη διάρκεια σχολικού αγώνα μπάσκετ.

Συντετριμμένες η μητέρα και η αδελφή του μίλησαν στο STAR για τον δικό τους άγγελο, τον Παναγιώτη.

«Ήμουν στην εξέδρα επάνω, μιλάω στην μαμά ενός παιδιού και βλέπω μια ανησυχία κάτω. Είχε αρχίσει να κάνει σπασμούς. Φωνάζω “το παιδί μου, το παιδί μου”. Πάω μέχρι εκεί, με έδιωξαν, έφεραν τους γιατορύς…» λέει η μητέρα του.

«Όλοι νομίζαμε ότι λιποθύμησε και από εκεί και πέρα ήρθαν οι γιατροί, είχε σφυγμούς για κάποια ώρα, έκαναν ό,τι μπορούσαν, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας του Κιάτου και μάθαμε ότι πέθανε.» λέει η αδελφή του.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα του, ο Παναγιώτης δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, μέχρι που πριν δύο χρόνια, ένας γιατρός στο Κιάτο διαπίστωσε ένα μικρό πρόβλημα με την καρδιά του. Τον έφερε για εξετάσεις σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας όπου όπως μας είπε γιατροί δεν του βρήκαν απολύτως τίποτα.

Η αδελφή του μιλάει στο STAR για ένα παιδί χαμογελαστό και αγαπητό ανάμεσα στους συμμαθητές, άριστο μαθητή με πάθος και όνειρα να γίνει μια μέρα μπασκετμπολίστας.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...