Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια 37χρονη η οποία έκλεψε ένα πανάκριβο δακτυλίδι μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας κοσμηματοπωλείου.

Την αριστοτεχνική κλοπή κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και η δημοσιοποίηση του βίντεο οδήγησε στην αναγνώριση της κατηγορούμενης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η 37χρονη πελάτισσα με υποδειγματική ψυχραιμία περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να βάλει στο χέρι το πανάκριβο κόσμημα που ήδη είχε βάλει στο μάτι.

Κάποια στιγμή μετακινεί την κασετίνα προς το μέρος της δήθεν για να δει καλύτερα. Πιάνει το δακτυλίδι που της αρέσει και με αριστοτεχνικό τρόπο, εκμεταλλεύεται τη στιγμή που μπαίνει τυχαία στη κατάστημα ο ταχυδρόμος και αποσπά την προσοχή της ιδιοκτήτριας για να της δώσει την αλληλογραφία.

Περνάει κρυφά το πανάκριβο δακτυλίδι από το δεξί στο αριστερό της χέρι, το βάζει στα ρούχα της και λίγο αργότερα φεύγει χωρίς να πάρει το παραμικρό.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή λίγο αργότερα, αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε την επόμενη κιόλας μέρα όταν το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε σε ειδησεογραφικό site της περιοχής.

Η 37χρονη συνελήφθη ενώ βρέθηκε και το πανάκριβο δακτυλίδι.