Δεν πίστευε στα μάτια του ένας πρόθυμος πωλητής αυτοκινήτων που προσπάθησε να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναν παραπληγικό πελάτη, όταν τον είδε να.. κλέβει ένα όχημα με τη βοήθεια ενός σπαστού μπαστουνιού.

Ο 28χρονος Σέιμαλ Μπάτις, πήγε σε μια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην πόλη Οκάλα, στη Φλόριντα και ζήτησε να του δείξουν ένα αυτοκίνητο.

Ο πωλητής Ανσέλμο Μπαρέτο τον έβαλε ο ίδιος στη θέση του οδηγού ενός λευκού Ford και του εξέθεσε με λεπτομέρειες τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ο Ανσέλμο ήταν προφανώς τόσο πειστικός που ο "πελάτης" κατέβασε τις ασφάλειες του οχήματος, έβαλε μπροστά τη μηχανή και, πιέζοντας το γκάζι με ένα σπαστό μπαστούνι, επιτάχυνε και εξαφανίστηκε.

"Ήταν απίστευτο! Μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά!", είπε ο πωλητής στην τοπική εφημερίδα Ocala Star Banner, εξηγώντας ότι ο Μπάτις άφησε πίσω του το αναπηρικό αμαξίδιό του.

Ο 28χρονος πάντως δεν πρόλαβε να πάει πολύ μακριά. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε για την κλοπή τον εντόπισε λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, σε ένα βενζινάδικο όπου σταμάτησε για να βάλει βενζίνη.