Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης Ασπασίας από το Άργος που τον περασμένο Αύγουστο τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του ίδιου της του πατέρα, ο οποίος θέλησε με αυτό τον φρικτό τρόπο να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του, συγκλονίζοντας ολόκληρο το πανελλήνιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε Ειδικό κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στη Λάρισα, στο ίδιο μάλιστα που βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής και η 16χρονη Μυρτώ.

Όπως αναφέρουν μέλη της οικογένειας της 18χρονης Ασπασίας, το κορίτσι «βλέπει, καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται και έχει διαφύγει το κίνδυνο για τη ζωή της. Δεν μπορεί όμως ακόμα να μιλήσει, διότι έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία. Πάντως σε λίγες ημέρες πρόκειται να πάρει εξιτήριο και να οδηγηθεί σε κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα»

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης στη Λάρισα, Κατερίνα Σαραμούρτση, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια της Ασπασίας και το νευροχειρουργό της. «Είναι θέμα ημερών να προγραμματίσουμε την εισαγωγή. Δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με την Μυρτώ, καθώς είναι διαφορετικός ο μηχανισμός της βλάβης, ωστόσο έχει παρόμοια κλινική εικόνα. Είναι ένα παιδί με τραχειοστομία και γαστροστομία, η επικοινωνία της είναι φτωχή λόγω της βλάβης. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το κορίτσι»