Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα του από τη συμβολή της προέκτασης του παράπλευρου με την ανώνυμη οδό που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρ. Βαλαωρίτου, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, για το χρονικό διάστημα από 29-1-2014 έως και 31-5-2014, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

α) Στην κατεύθυνση προς Αθήνα/ Μενίδι: Δεξιός παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, αριστερά Αρ. Βαλαωρίτου, δεξιά Χλόης, δεξιά Ελ. Βενιζέλου και στη συνέχεια είτε ευθεία προς Αθήνα, είτε δεξιά στην Τατοΐου προς Μενίδι.

β) Στην κατεύθυνση προς Κηφισιά/ Εργοστάσιο ¨ΦΑΓΕ¨: Τατοΐου, δεξιά στην ανώνυμη οδό που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, συνέχεια στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, έξοδος στον επόμενο ανισόπεδο κόμβο (Λυκόβρυσης-γέφυρα Λυμάτων) και στη συνέχεια είτε αριστερά προς Κηφισιά, είτε δεξιά Ερμού και δεξιά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας προς Εργοστάσιο ¨ΦΑΓ��¨.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.