Δεν ανήκουν τελικά στον Άλεξ τα οστά που βρήκε πριν χρόνια ένας εκταφέας στο κοιμητήριο Ραψομανίκης στην Βέροια αλλά σε μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία μάλιστα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση. Παρόντες στην εκταφή ήταν η ιατροδικαστής, ο αστυνομικός διευθυντής της Ημαθίας, εκπρόσωποι του τοπικού δήμου και ο εκταφέας που υπέδειξε το σημείο.

Μάλιστα η μητέρα του Άλεξ, Νατέλα που ενημερώθηκε μέσω τηλεφώνου για την εκταφή των οστών, δεν παραβρέθηκε σε αυτή καθώς δεν της το είχαν πει.

Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο εκταφέας του κοιμητηρίου κάλεσε τη�� περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αποκαλύπτοντας ότι πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια, είχε βρει στο κοιμητήριο οστά νεαρού ατόμου.

Ήταν ένα χειμωνιάτικο, βροχερό πρωινό, όταν ο εκταφέας του κοιμητηρίου Ραψομανίκης ξεκίνησε να ανοίγει έναν τάφο για τις ανάγκες κηδείας που θα ακολουθούσε. Ξαφνικά, και σε μικρό βάθος, όπως είπε βρήκε τα οστά νεαρού ατόμου.

Αυτό που τον παραξένεψε ήταν ότι δεν υπήρχαν υπολείμματα ρούχων, ούτε και του φερέτρου, ενώ τα οστά είχαν θαφτεί σε πολύ μικρό βάθος, σαν κάποιος να ήθελε να τα κρύψει γρήγορα και να φύγει. Όπως είπε, πήρε τα οστά του άγνωστου ατόμου και τα έθαψε σε μια γωνίτσα του κοιμητηρίου, κάνοντας στον τοίχο έναν μικρό σταυρό με ένα κεραμίδι, ο οποίος όμως σβήστηκε από το πέρασμα του χρόνου.

Τότε, η οικογένεια του Άλεξ απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για την έναρξη νέων ερευνών. Η εκταφή πραγματοποιήθηκε και τελικά διαπιστώθηκε πως δεν είναι του Άλεξ τελικά.