Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις... Και με την Ισμήνη Νταφοπούλου η αλήθεια είναι ότι έχεις όλη σου την προσοχή στραμμένη πάνω της. Η 24χρονη αδιόριστη δασκάλα έχει διδάξει σε ιδιωτικό σχολείο και τώρα περιμένει να μπει στον δημόσιο τομέα.


«Είναι κάτι που μ' αρέσει πάρα πολύ, ήταν το όνειρό μου από μικρή να ασχοληθώ με τα παιδάκια. Είναι λίγο δύσκολες οι εποχές ειδικά στο δημόσιο τομέα δεν βρίσκεις εύκολα τρόπο να μπεις. Ξυπνάς το πρωί και έχεις ένα νόημα να πας στα παιδιά σου, έναν λόγο να χαίρεσαι. Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής» λέει στο Star η Ισμήνη.


Μέχρι να ξαναβρεθεί στις αίθουσες διδασκαλίας ασχολείται με το μόντελινγκ. Το χόμπι της το έκανε δεύτερο επάγγελμα λόγω κρίσης και σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να δουλέψει στο εξωτερικό και κυρίως στην Τουρκία όπου μεταξύ άλλων ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε μεγάλη καμπάνια γνωστού οίκου μόδας.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς εκεί η κρίση δεν τους έχει πιάσει καλά ακόμη οπότε δουλεύεις λίγο καλύτερα απ' ότι εδώ, πιο συχνά τουλάχιστον»

Γυμνές ή ακόμη και αισθησιακές φωτογραφίες της δεν θα βρει κανείς. Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι πάνω απ' όλα δασκάλα και αποφεύγει να προκαλεί.

Τώρα ανυπομονεί να ξ��κινήσει μία νέα δουλειά στην Ελλάδα που αφορά το διαδίκτυο και θα είναι το κεντρικό πρόσωπο. Δεν είναι όμως μόνο τα επαγγελματικά της που πάνε από το καλό στο καλύτερο αλλά και τα προσωπικά της αφού είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Κάντε κλικ και δείτε την στο βίντεο του Star...