Δηλώσεις φωτιά και αποκαλύψεις για τους πολιτικούς έκανε ο αντιεισαγγελέας Εφετών Β. Φλωρίδης αποδίδοντας ουσιαστικά ευθύνες σε όλους εκείνους που κυβέρνησαν τη χώρα για το ότι αθωώνονταν απατεώνες.

«Έκλεισα 23 χρόνια στην εισαγγελία… 25 χρόνια υπήρχαν εξαγγελίες ότι θα αλλάξει ή θα εδραιωθεί ένα θεσμικό πλαίσιο καταπολέμησης. Εγώ όμως αυτό που θυμάμαι τόσα χρόνια κύριε Παπαδάκη, είναι συνεχώς διατάξεις για τους απατεώνες. Και το λέω αυτό με μεγάλη λύπη και συναίσθηση ευθύνης.» σημείωσε ο κύριος Φλωρίδης προσθέτοντας με αγανάκτηση
«Πόσες υποθέσεις μπορώ να σας πω που χειρίστηκα όπου εκεί που ήταν να συλληφθούν κάποιοι μεγαλόσχημοι, ερχόταν μια φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση που τελικώς τους απάλλασσε;»

«Πρέπει επιτέλους να ενωθούμε σε κάποια βασικά πράγματα. Η χειρότερη ζημιά που κάνει η διαφθορά είναι το ότι σπάει τη σχέση πολίτη και κράτους και αυτό είναι ό,τι χειρότερο! Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να υπάρχει. Εάν ο πολίτης πιστεύει πως εγώ σαν δικαστής δεν κάνω τη δουλειά μου σωστά, τότε αυτό για τη δημοκρατία είναι θάνατος.» τόνισε καταλήγοντας.