Πρώτη ανάρτηση: 23/01/2014 18:00

Επιχείρηση για τρίτη ημέρα πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ και η Αντιτρομοκρατική σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να εντοπίσουν το κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού.

Όπως έγινε γνωστό, έγιναν έρευνες σε έξι σπίτια στη Θεσσαλονίκη και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο άτομα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα σπίτια ανήκουν σε συγγενείς του Χ. Ξηρού.

Στο ένα σπίτι βρέθηκε μια σιδερογροθιά και στο άλλο ένα ξύλινο τόξο, βέλος με μεταλλική αιχμή, ξύλινο ρόπαλο, αυτοσχέδιο ξίφος με μεταλλική λάμα, δύο μαχαίρια- το ένα μεταλλικό- και μία αυτοσχέδια κροτίδα.

Την ίδια ώρα, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, οξύνεται η αντιπαράθεση των μελών της 17 Νοέμβρη, με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας με επιστολή του δηλώνει ότι ο ιστορικός κύκλος της οργάνωσης έκλεισε οριστικά το 2002 αδειάζοντας τον καταζητούμενο αρχιεκτελεστή της οργάνωσης.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις των μελών της 17 Νοέμβρη είχαν διαρραγεί εδώ και χρόνια και μάλιστα υπήρχαν έντονες συγκρούσεις μέσα στη φυλακή, όπως έγινε το 2009.

«Ξαφνικά εμφανίζεται ο Χριστόδουλός Ξηρός και επιτίθεται με γροθιές προς τον Γιωτόπουλο Αλέξανδρο. Στην προσπάθειά μας με τον συνάδελφο να τους χωρίσουμε τραβώντας τους, ο Χριστόδουλος Ξηρός έπεσε κάτω και κρατούσε με τα χέρια του το πόδι του Γιωτόπουλου Αλέξανδρου, δαγκώνοντας το μάλιστα» δήλωσε σωφρονιστικός υπάλληλος.